FacebookTwitter

Over het boek ‘The Fire Starter Sessions’ van Danielle LaPorte

Door op jul 31, 2015 in Portfolio | Geen reacties

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Hier vind je informatie over het boek The Fire Starter Sessions van Danielle Laporte. Wij vertellen je waarom dit boek ons zo inspireert en waarom het ons er toe heeft gebracht om een Nederlandstalige cursus bij het boek te maken. Je kunt hier de Fire-Starter-video's die door Danielle LaPorte op internet zijn geplaatst bekijken. Je vindt hier ook een link naar de website van Danielle waarop veel extra informatie over het boek en de lessen staat. We vertellen je waarom het boek ons zó aanspreekt dat we het graag met jou willen delen.

boek officieel


We hebben allebei veel creatieve zelfhulpboeken gelezen, maar The Fire starter Sessions heeft ons het meest geraakt. Dat komt omdat het licht, creatief en vernieuwend is. Het boek stuurt veel meer aan op 'je goed voelen' dan op 'je best doen'.


Het boek is alleen in het Engels verschenen. Juist door die andere taal, word je (letterlijk) op een heel andere manier aangesproken dan een Nederlandstalig boek. Dat opent nieuwe perspectieven. Omdat het veel leuker en moeitelozer is om een Engelstalig boek te lezen met wat Nederlands gefluister in de kantlijn, hebben we de Nederlandse cursus bij het boek ontwikkelt. Zo hebben we een prettige mix gevonden tussen Danielle's Amerikaanse flair en onze Hollandse nuchterheid.

 

We hebben ontdekt dat het helpt om je leven te beschouwen als jouw bedrijf, waar jij de manager van bent. Als je met die blik het boek leest en de oefeningen doet haal je het meeste uit de cursus. Je kunt de oefeningen zowel toepassen op je dagelijkse leven als voor het eventueel opstarten van een eigen bedrijf.

 

The Fire Starter Sessions bestaat uit 16 hoofdstukken/sessions:

– Session  1: Declare your superpowers
– Session  2: The metrics of ease
– Session  3: The strategy of desire
– Session  4: The burning questions
– Session  5: Facing forward
– Session  6: Visioneering
– Session  7: Fear + other tough stuff
– Session  8: Comforting failure
– Session  9: No, thank you. Yes, please.
– Session 10: Make stuff that feels good to make
– Session 11: How you show up in the world
– Session 12: Calling all sovereigns of time!
– Session 13: Money: more is enough. Enough is plenty!
– Session 14: Supporting characters
– Session 15: Be the giver
– Session 16: Just start. Now.

 

Klik op deze link om een hele serie video's over The Fire Starter Sessions bekijken.
Om naar de website van Danielle Laporte te gaan klik je op deze link: http://www.daniellelaporte.com/fire-starter-sessions

 

boek officieel 2
 

Meer lezen over onze curus "Schrijf jezelf in vuur & vlam met The Fire Starter Sessions"? Dat kan hier.
Nieuwsgierig wie wij zijn? Hier vind je ons verhaal.

 

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>